Hälsa och skönhet ett av de två snabbast växande affärsområdena i världen

Med ny teknik och kunskap öppnar sig nya möjligheter. Oavsett om du vill starta upp en komplett behandlingsklinik, ”smygstarta” i bostaden eller bredda din befintliga verksamhet så har vi på Medicaltech affärskoncept som ger dig precis det stöd du behöver.

 

Starta egen laserklinik eller utöka dina behandlingar?

Medicaltech distribuerar klinik- och sjukvårdsprodukter över hela Sverige. Våra utrustningar har funnits på den svenska marknaden länge.

 

KONCEPT & VISION

Vår målsättning är att vara en sann partner till våra kunder. Vi levererar kompletta lösningar för nya och befintliga kliniker/salonger runt om i landet och finns med hela vägen under er expansion. Vi är, enligt oss och våra kunder, en av Sveriges mest serviceinriktade leverantör av klinikutrustningar

Utbildning & Support

Vid köp av utrustning ingår det alltid en gedigen utbildning bestående av teori och praktik. Våra utbildare är utbildade med många års yrkeserfarenhet i branschen. All utbildning man behöver för att komma igång står vi för, möjlighet till vidareutbildning finns.  Garanti & Serviceavtal

Garanti och service

Vår garanti är ordentligt omfattande för er trygghet.  Showroom Ni är välkomna till oss på Finlandsgatan10 i Kista för demonstration av våra utrustningar. CE märkta utrusting Våra utrustningar har CE godkännande vilket innebär att utrustningen är testad och granskad enligt Conformité Européennes riktlinjer.