Flip book element

Venskanner VF 3.1.0

kr32,000.00

Med en venskanner Vein Viewer är det lättare att identifiera en användbar ven för intravenös ingång eller blodprovstagning. Använd en venskanner som med infrarött ljus hjälper dig identifiera de bästa användbara venerna. Vensökare. En venskanner är lämplig till såväl nyfödda som vuxna. Användarvänlig under alla ljusförhållanden och på alla hudfärger.
Drivs med laddningsbart batteri som medöljer.

 

 • För proffesionellt bruk
 • Infrarött ljus
 • Lämplig från nyfödd – vuxen
 • CE-märkt och följer EU Förordning (EU) 2017/745 om medicintekniska produkter (MDR)
 • Garanti 12 månader
Läs mer

Ultraljud Sol 2.0

kr49,000.00

Sol 2.0 diagnostiskt ultraljud är ett handhållet ultraljud som gör det möjligt att till en mycket lägre kostnad erbjuda ultraljudsundersökning i nästan vilken miljö som helst. Sol 2.0 är perfekt att ta med på träningslägret, tävlingen/matchen eller vid hembesök. Enkelt handhavande, lätt att dela bilder, smidig app-styrd från en smartphone eller padda, kostnadsfri nedladdning av programvaran!

DIAGNOSTISKT ULTRALJUD kompletterar den kliniska undersökningen, förbättrar diagnostiseringen och ökar förutsättningen att välja rätt behandling.

Läs mer

CO2 laser Tunda

Maskinen har 3 system: Fraktionerad CO2, VRL och CO2, kan tillfredsställa alla behov, mycket utmärkt investering Säker behandling: Helt säker, och testad av hundratals kvinnor i världen; den ideala våglängden absorberas av slemhinnan mikron, för att undvika termisk skada av djup vävnad eller organ Snabb behandling: Varje behandling mindre än 30 minuter och 1-3 gånger behandling kan helt lösa de vaginala problemen Effektiv behandling: Effektiv för alla kvinnor som har lossna vaginal; och effektivt förebyggande av gynekologisk inflammation Smärtfri behandling: Patienterna kan bara känna sig varm/varma inuti, kan inte känna någon smärta

CO2 LASER BEHANDLING

Läs mer

Hårborttagning med laser Sella

Maskinfunktioner:

 1. deluxe och elegant kroppsdesign
 2. 90 % reservdelar av handstycket är ursprungsimporterade från Tyskland, USA och Japan, vilket säkerställer maskinstabil prestanda, fantastiska resultat och lång arbetstid.
 3. Perfekt kylsystem — safirtemperaturen svalnar 0~3°C, klienterna känner sig bekväma och smärtfria under hela behandlingen.
  Överlägsna fördelar: lång kontinuerligt arbete 24 timmar med non-stop; säkerställa stabil funktion i livliga klinik/salonger
 4. enkel och vänlig behandlingsmeny och automatiskt larmskyddssystem för vattenflöde, vattennivå och vattentemperatur på menyn, undvik alla risker vid första gången
 5. 1:1 energitest med USA Coherent energimätare

  Behandlingsprincip:

  Systemet använder den optimala hårborttagningsvåglängder på 755nm, 808nm och 1064nm diod för djup penetrering i dermis där hårsäcken är belägen. I behandlingsprocedur ökar en serie pulser med låg fluens och hög upprepning temperaturen på både hårsäcken och den omgivande, närande vävnaden till 45 grader Celsius. Denna mer gradvisa värmetillförsel använder kromoforerna in i den omgivande vävnaden som reservoarer för att effektivt värma upp hårsäcken. Detta, tillsammans med värmeenergin som absorberas direkt av hårsäcken, skadar follikeln och förhindrar återväxt.

  808nm diodlasermaskin är särskilt effektiv för hårsäcksmelanocyter utan att skada omgivande vävnad. Laserljuset kan absorberas av hårstrån och hårsäckarna i melaninet och omvandlas till värme, vilket ökar hårsäckstemperaturen. När temperaturen höjs tillräckligt högt för att irreversibelt skada hårsäckarnas struktur, som försvinner efter en period av naturliga fysiologiska processer av hårsäckar och därmed uppnå syftet med permanent hårborttagning.

  Fördelar:

  • 3 våglängds diodlaser gör att ljuset kan penetrera djupare in i huden och är säkrare än andra lasrar eftersom den kan undvika melaninpigmentet i hudens epidermis. Vi kan använda den för permanent hårreduktion av alla färger på alla 6 hudtyper, inklusive solbränd hud.
  • 3 våglängds diodlaser tillåter snabba repetitionshastigheter upp till 10Hz (10 pulser per sekund), med behandling i rörelse, snabb hårborttagning för behandling av stora ytor.
  • Sond inbyggd med utmärkt kontaktkylningsteknik, smärtfri hårborttagning.

   

 

Läs mer

PRP kit

kr785.00

2x PRP rör 8ml (inklusiv ACD+Gel)
2x Butterfly blodsamlare nål
1x Blodsamlare nålhållare
2x Injektionsnål 30G 13mm
1x Transportnål 18G 80mm
2x Spruta
1x Lura låsadapter

Artikelnr: 1056 Kategori: Etikett:
Läs mer

Skyddsmask/Munskydd

kr195.00

Skyddsmask

 

En av världens mest sålda 3M™ Skyddsmask med ventil 9501v Particulate Respirator KN95 filtrerande halvmask.

 

En högpresterande skyddsmask / andningmask med FFP2 skydd. Används i dagsläget mot sjukdom, virus, och är bättre skydd än en vanlig skyddsmask. Utandningsventilen ventilerar mycket effektivt ut fukt, värme och koldioxid och ger en komfortabel användning.Professionell medicinsk Skyddsmask Klass FFP III Filtrerar 95% av alla luftburna Virus/Bakterier

 

NOTERA: Inte exakt samma, men motsvarande standard.

* Europeisk standard: FFP2;

* USA-standard: N95; *

*China Standard: KN95, *

* Koreansk standard: KF94.

Skyddsmask skyddar mer än vad man tidigare trott mot bland annat Covid-19.

 

Artikelnr: 2876 Kategori: Etiketter: , ,
Läs mer

Tatueringsborttagning Picosure Nella 3x

Princip

Med den senaste tekniken, den senaste yag-laserns picosekund , har det aldrig varit enklare och snabbare att ta bort fläckar och oönskade tatueringar. Pigment- och tatueringsteknik har verkligen kommit långt. En betydande mängd forskning och utveckling har lett till lanseringen av Picolaser, den mest omtalade lasern i kosmetikindustrin.

För flera behandligar

 • Borttagning av alla tatueringsfärger, ögonbryn och läpptatueringar
 • Epidermis och dermis pigmenteringar
 • Hollywood peeling
 • Nevus av Ota, blå naevus, svart nevus,
 • Senile plack, fräknar, solfläckar
 • Hudblekning och rynkor etc
Läs mer

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.